Новини

21 Жовтня, 2021 р., 10:06
   
20 Жовтня, 2021 р., 11:47
Вчорашня  Програма Великі перемовини  на ТРК "Перший Західний " була присвячена старим і новим митним переходам на кордоні з Республікою Польща. Зокрема, мова йшла про реконструкцію  та розбудову існуючої інфораструктури, а також побудову нової в зв'язку з відкриттям нових пунтів пропуску. В центрі уваги, як обласної  влади так і Добромильської міської ради є питання  будівництва МАПП "Нижанковичі - Мальговичі".І, хоча зазначений пункт пропуску  споруджується на польській стороні,  питання належного облаштування території з українського боку, яка веде до нього, є не менш важливим. Окремо була піднята тема економічного розвитку в контексті відкриття митного переходу, чи є стратегічне бачення в цьому напрямку в представників Добромильської громади
18 Жовтня, 2021 р., 10:23
Одним із пріоритетів розвитку Добромильської громади є розвиток туризму. В основі  розвитку цього напрямку лежить  збереження історичних, духовних та  культурних надбань нашого краю. З цією метою, в рамках Програми охорони та збереження культурної спадщини, Добромильською міською радою виготовлено паспорти  пам’яток архітектури національного та місцевого значення, розташованих на території нашої громади. Це, зокрема:
14 Жовтня, 2021 р., 08:57
Дорогі добромиляни, сердечно вітаємо вас з Днем міста! Вважаємо за честь бути частинкою великої родини нашого славного древнього містечка над Вирвою та разом з вами вкладати свою маленьку лепту в сьогоднішній літопис його багатовікової історії.
13 Жовтня, 2021 р., 23:09
З приємністю і гордістю вітаю сьогодні наших захисників і захисниць зі святом. Наші захисники всіх часів – від сивої давнини і до сьогодні – то мужність і звитяга, стійкість і завзяття, винахідливість і кмітливість, стійкість духу і незламна воля, то великі перемоги і визначні здобутки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано