Новини

30 Квітня, 2021 р., 15:44
Добро ДІЙ!
30 Квітня, 2021 р., 15:04
Цього дня, 30 квітня, ми вшановуємо працю людей, які захищають кордони України.
30 Квітня, 2021 р., 15:01
Добромильська міська рада у партнерстві з Бісковицькою сільською радою підготували та подали до участі в конкурсі проєктів регіонального розвитку проєкт під назвою «Разом-дієвіше. Запровадження системних заходів з питань благоустрою та санітарної очиски на території населених пунктів  Добромильської та Бісковицької територіальних громад Самбірського району Львівської області».
30 Квітня, 2021 р., 14:58
Вчора на Добромильщину завітали представники команди Юрія Доскіча з гарними новинами та подарунками. Для спортивного комплексу «Княжа арена» в м.Добромиль привезли паливно - мастильні матеріали, з тим, щоб  спортивне поле було належним чином підготовлене для проведення футбольних матчів. Не забули і про категорію  осіб, які найбільше  потребують  нашої особливої уваги  та привезли продуктові набори.  У  кожному наборі паска – невід’ємний атрибут Великодня та продукти необхідні  для святкового столу.
26 Квітня, 2021 р., 10:49
Сьогодні чергова річниця Чорнобильської катастрофи. 35 років... Але ця трагедія продовжується і сьогодні. Вона забрала багато життів протягом 35-ти років і продовжує забирати їх сьогодні. Людський фактор відіграв величезну роль у цій трагедії, тому ми повинні пам’ятати, що "мирний атом" залежить від нас. Кожен повинен пам‘ятати, що від кожного його кроку і кожної його дії може залежати не тільки його життя, а ще й життя тих, хто поруч, життя країни.
23 Квітня, 2021 р., 15:18
Відбулась заключна онлайн - конференція проєкту Ковбойки: Український Дикий Захід.
21 Квітня, 2021 р., 12:51
Продовжуємо напрацьоване.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано