Тренінг в Добромильській громаді в рамках проекту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях».

Дата: 04.09.2024 12:19
Кількість переглядів: 33

Відбувся перший дводенний тренінг в Добромильській громаді в рамках проекту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях».

Першого дня розглядали тему про Молодіжні ради, що це насправді, та як працюють в Україні. А також міжнародний досвід. Розглянули питання, з цього саме складається молодіжна рада. Дізнались, що саме МР має можливість молоді впливати на прийняття рішень, розвивати лідерські навички, а також вирішення важливих соціальний питань.Також дізнались для чого громаді потрібна МР.

На другий день тренінгу вивчали інструменти участі та що таке громадський бюджет. Дізнались які різновиди взаємодій органів місцевого самоврядування та мешканців! Також, що потрібно зробити , щоб інструмент участі справді працював!

Визначили, що таке громадський бюджет, де виник і хто може бути автором громадського бюджету.

Наші учасники тренінгу робили тест на тему: «хто я в команді?», таким чином більше дізнались про свої сильні сторони.

Молодь активно і результативно провела час, дізналась багато нової інформації і готова максимально її використовувати для того, щоб наша громада була ще кращою!

Нагадаємо, що проект покликаний сприяти формуванню молодіжної політики на території Добромильщини , забезпечити якісну комунікацію та узгодженість дій у вирішенні питань пов'язаних з життям молоді та її участю в усіх сферах життя громади.

Координатором проекту від Добромильської громади є активна та енергійна #Оксана_Андрійчин.

P.S. Проєкт «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях» реалізовується Фондом розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр », та став можливим завдяки Агенству США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine – USAID Україна ) та підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано