"Біль Саліни"

Дата: 05.10.2023 12:33
Кількість переглядів: 97

Саліна – це не лише жива історія і не просто земля, освячена кров'ю мучеників. Саліна – це щось більше, аніж школа патріотизму, людяності та вірності високим ідеалам. 

02 жовтня 2023 року працівники відділу освіти , культури , спорту та туризму Добромильської міської ради ,  бібліотекарі Добромильської  ТГ , здобувачі освіти ОЗНЗ ЗСШ І-ІІІ ступенів м.Добромиль  та класний керівник Лужецька Галина взяли участь у заході «Біль Саліни» . 

Спільною молитвою розпочато захід  о.Петро Коляса  , який своєю проповіддю наголосив  , що ми маємо пам’ятати  ту тяжку історію нашого краю.  о.Петро який сказав , що тиша , яка  є  на Саліні  де закатовано наших пращурів  така  і тиша є входячи у бібліотеку .

Здобувачі освіти м.Добромиль разом з класним керівником підготували виховну годину , заспівали пісні та цитували поезію. 

Змістовною і цікавою історією «Біль Саліни» розповіла бібліотекар с.Солянуватки  Надія Тодорюк .

Всі учасники десь на хвилинку поринули в таку трагічну та тяжку історію свого краю , але всі повинні пам’ятати та молитвами просити о прощення та життя вічне загиблих. 

Ця поїздка дуже вразила всіх. Будемо розповідати правду про Саліну. Нехай кожен українець знає усе про свою Україну і нехай кожен із нас помолиться за своїх ближніх. Будемо  віддані Україні і вчимося говорити, що ми живемо у найкращому  світі , де буде панувати мир !

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано