Цивільний захист

26 Вересня, 2024 р., 15:29
Протягом вересня 2024 року працівниками Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області проведено перевірку несення служби та боєготовності.  Місцевих пожежних команд  с. Комаровичі, та с.Міженець. 
09 Вересня, 2024 р., 16:23
Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області повідомляє, що у 2024 році на території району зареєстровано 102 пожежі в екосистемах, у т.ч. 2 лісових пожежі. Спалювання сухих рослинних залишків та сухої трави, стало для наших громадян настільки звичним, що практично не звертається увага на те, якої шкоди ці дії завдають довкіллю, життю та здоров’ю людей. Кожна пожежа в екосистемі – це злочин проти природи. Шкода від спалювання листя і сухої трави та стерні надзвичайно небезпечна. Дуже часто спалювання сухих рослинних залишків призводить до великомасштабних пожеж. Швидкість вогню надзвичайно висока, тому локалізувати такі пожежі на відкритих територіях дуже важко. При спалюванні трави на присадибних ділянках або стерні на полях виникає загроза перекидання вогню на природні ділянки. Дуже часто спалення сухої трави переростає у великомаcштабні пожежі. Швидкість поширення вогню при вітряній погоді надзвичайно висока, а тому локалізувати її на відкритих територіях дуже важко. У населених пунктах таке «господарювання» теж ні до чого доброго не призводить: спалення сухої трави, листя чи бадилля на присадибних ділянках переростає у неконтрольоване горіння, часто загрожує знищенням будівель і споруд житлового сектору.
07 Серпня, 2024 р., 12:14
05 серпня 2024 року виконуючим обовʼязки начальника Самбірського РУ Андрієм СЕРЕДИНСЬКИМ та начальником сектору цивільного захисту Марʼяною ТОНКОНОЖКО було проведено робочу нараду з начальниками відділів освіти Самбірського району, де були обговорені актуальні питання, а саме:
29 Липня, 2024 р., 11:53
Рятувальники провели інформаційно - роз’яснювальну роботу в Новоміському старостинському окрузі.
23 Липня, 2024 р., 11:43
Самбірське районне управління взяло участь у відеоконференції яку проводило Головне управління ДСНС України у Львівській області щодо розвитку місцевої та добровільної пожежної охорони: результати першого півріччя 2024 року та плани на 2025 рік, де були запрошені працівники МПК Самбірського району з 11-ти громад. Завершили зустріч планами щодо інформаційної кампанії, яка сприятиме розвитку добровільного пожежного руху. Підсумували, що важливо не лише створювати нові підрозділи, а й активно розповідати про їхню діяльність. Конференція завершилася обговоренням наступних кроків для покращення роботи пожежних підрозділів та підвищення їх ефективності.
04 Червня, 2024 р., 13:03
Протягом травня 2024 року працівниками Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області проведено перевірку несення служби та боєготовності.  Місцевих пожежних команд  с. Комаровичі, та с.Міженець.
15 Травня, 2024 р., 14:29
 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано