ОГОЛОШЕННЯ!!!

Дата: 03.04.2024 09:33
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

 

 

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Шановні жителі, на території Вашого населеного пункту з квітня 2024 р. геофізична компанія ТОВ  «Георозвідка» буде проводити сейсморозвідувальні дослідження Добромиль-Стрільбицької нафтогазової площі на замовлення ПАТ «Укрнафта» методом 3D, в рамках Програми Уряду України по забезпеченні енергетичної незалежності держави шляхом збільшення українського нафто-газовидобутку.

Технологія проведення робіт, а також обладнання й механізми, що використовуються для збудження та прийому сейсмічних сигналів, є безпечними для місцевого населення, місцевої інфраструктури і навколишнього природного середовища. В процесі робіт не передбачається проведення земляних робіт, нанесення шкоди родючості ґрунту, перенесення верхнього (родючого) шару ґрунту.

Роботи носитимуть цілодобовий характер, в нічний час працюватимуть чергові бригади, які будуть забезпечувати охорону та працездатність виробничого обладнання.

В разі виявлення на своїх земельних ділянках сейсмічного обладнання, а це - вставлені у землю одиночні датчики помаранчевого кольору, які не зєднані між собою кабелями (на фото), просимо Вас самовільно не знімати його, оскільки це призведе до втрати зібраної геофізичної інформації. Якщо це обладнання заважає Вам проводити будь які сільськогосподарські роботи, просимо Вас повідомляти про це представників підприємства за номерами телефонів 067 338 10 73, 067 338 11 09.  При цьому необхідно вказати номер, який зазначений на пікеті (дерев’яний кілок або лоза), що знаходиться біля обладнання в місці, де його потрібно змістити. 

В процесі проведення сейсморозвідувальних робіт будуть проводитися вибухові роботи (тільки у світлий час доби), також за виробничої необхідності, може відбуватися проїзд спецтехнікою по Ваших земельних ділянках, в результаті чого можливе завдання деякої шкоди Вашим посівам чи культурам, яку підприємство буде відшкодовувати в разі її настання, розраховуючи суму відшкодування відповідно до норм чинного законодавства.

Просимо Вас з розумінням та терпінням поставитися до проведення зазначених робіт, сприяти їх виконанню, оскільки це частина процесу забезпечення незалежності та добробуту нашої країни, населення, Вашої громади та кожного з нас. Дякуємо за розуміння, співпрацю та Ваше терпіння!!!

Більш детальнішу інформацію Ви можете отримати за телефоном  067-167-46-48 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано