Нагородження призерів І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад Добромильської міської ради 2023-2024 н.р.

Дата: 11.03.2024 10:45
Кількість переглядів: 111

Церемонія нагородження здобувачів освіти - призерів І і ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023-2024 н.р. відбулася 08 березня 2024 року.

Цього року перевірити свої знання з навчальних предметів, а також творчі здібності ви­явили бажання 208 учасників з них перемогу здобули 114 здобувачів освіти І етапу олімпіад та 32 - ІІ етапу.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості.

На урочистому засіданні були присутні всі призери І та ІІ етапів олімпіад разом зі своїми наставниками вчителями .

Відділ освіти, культури, спорту та туризму Добромильської міської ради нагороджував дипломами здобувачів освіти і смаколиками , а також грамотами вчителів предметників . Начальниця відділу Галина САВРЕЙ привітала всіх присутніх на святі побажала здоров'я , щастя, добра, достатку і миру. Впевнена , що досвід участі в цій олімпіаді вас багато чому навчив. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!

Переможці ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад були наділені дипломами і грошовими сертифікатами та вчителі ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад були нагороджені грамотами в.о.міського голови Добромильської міської ради Олени МАЦЬКО .

Яка привітала всіх учасників заходу і побажала нових творчих злетів, наснаги та успіхів у подальших зма­ганнях та конкурсах.

Дякуємо за турботу та благодійну допомогу!

Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає. Для нас , наших здобувачів освіти та педагогічної спільноти таким благодійником на такому святі був Ігор ГАРАСЬ. Який надав приміщення для проведення даного заходу ресторан "ТАРТАК" .

Минають роки, змінюються покоління, а добрі справи, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя , залишають приємні спогади.

Музичне привітання лунало від працівників Комунального закладу "Центр культури та дозвілля" Добромильської міської ради. Емоції всіх присутніх переповнювали весь проведений час .

Відділ освіти, культури, спорту та туризму Добромильської міської ради щиро дякує всім хто взяв участь у церемонії нагородження призерів олімпіад .

В такий складний і не простий час, зібралися великою шкільною родиною, своїми здобутками всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету –перемогу над ворогом. Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано