Роздача продуктових та гігієнічних наборів для внутрішньо переміщених осіб Добромильської територіальної громади

Дата: 20.11.2023 09:35
Кількість переглядів: 68

 

Фото без опису

 

Шановні мешканці!

Благодійна організація "БФ "Право на Захист" у співпраці з "Peace Winds of Japan" 21.11.2023 р. о 11:00 год  здійснюватиме роздачу продуктових та гігієнічних наборів для внутрішньо переміщених осіб Добромильської територіальної громади.

УВАГА! Гуманітарну допомогу можуть отримати лише ВПО, які зареєстровані в Добромильській ТГ, попередньо були продзвонені, підтвердили свою участь та занесені до списків на роздачу.

Видача проходитиме за адресою:вул. Міцкевича, 6, Добромиль, Львівська обл.

Для отримання допомоги просимо мати такі документи: оригінали та копії паспорта, ІПН та довідку ВПО (для дитини - свідоцтво про народження та ІПН  якщо є). Набори видаватимуться за оригіналами документів (для дорослих та дітей).

УВАГА! Відповідно СТАНДАРТНОЇ РОБОЧОЇ ПРОЦЕДУРИ, співробітник фонду має для звітності зібрати копії паспорта та ІПН  бенефіціара.

Згідно з вимогами донора, який забезпечує надання гуманітарної допомоги,  пріоритетними є ВПО, які протягом попередніх двох місяців не отримували гуманітарну допомогу від інших благодійників.

УВАГА! Перед процедурою видачі допомоги, працівниками БФ «Право на захист» було проведено оцінку потреб, проведено консультації з партнерськими організаціями, складено попередні списки отримувачів допомоги. НАРАЗІ ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВИДАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ЗГІДНО СФОРМОВАНИМ СПИСКАМ.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано