Серпнева конференція - 2023 «Шлях до перемоги – розвиток освіти»

Дата: 29.08.2023 17:02
Кількість переглядів: 111

29 серпня 2023 року на базі ЗЗСО І-ІІІ ступенів села Нове Місто відбулася серпнева конференція педагогічних працівників на тему : «Шлях до перемоги – розвиток освіти» .

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої України, - військових, цивільних та дітей. А також хвилиною мовчання вшанували пам'ять Петра КУЛЯСА  - Добромильського міського голови , який трагічно загинув.

Освіта громади – це багатогранна система , яка об’єднує найпотужніший творчий та інтелектуальний потенціал , здатний перетворювати дійсність , в центрі якої діяльна , високодуховна і всебічно розвинута особистість.

Усіх присутніх з побажаннями з початком нового навчального року привітали здобувачі освіти ЗЗСО І-ІІІ ступенів села Нове Місто .

У конференції взяла участь Тетяна Терлецька – заступник міського голови Добромильської міської ради та Зенон Сокальський – керуючий справами міської ради . Тетяна Іванівна привітала освітянську родину з початком нового навчального року , висловила щиру подяку і шану всім педагогам громади .

На зустрічі серпневої конференції були присутні керівники закладів освіти, заступники з навчально-виховної та виховної роботи , директори закладів дошкільної освіти ,  позашкільної освіти , керівники педагогічних спільнот та працівники відділу  .

З доповіддю про підсумки роботи освітньої галузі у 2022-2023 навчальному році та завданнями на наступний 2023-2024 навчальний рік виступила начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Добромильської міської ради Галина САВРЕЙ. Яка привітала усіх присутніх з початком нового навчального року , та зазначила , що «освітянське  гроно» вартує всіх похвал , бо їхня робота,  яка випала в умовах воєнного стану вимагає багато зусиль , терпіння, мудрості, виваженості , готовності до різних нововведень та роботи в різних форматах , швидке опанування новітніх технічних засобів на благо громади . Головне завдання – створити максимально безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу. Начальник відділу освіти акцентувала , що освіта готує людину до завтрашнього дня, тож сьогодні формуємо свідомих громадян і майбутніх науковців задля нашої  Перемоги.

Галина Богданівна зазначила , що проведення конференції  полягає  в тому, щоб визначити головні цілі роботи закладів освіти щодо виконання державної програми розвитку освіти , реалізація державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти , проаналізувала підсумки роботи за минулий навчальний рік , відзначила досягнення , позитивне в роботі педагогічних колективів . За досягнення керівників закладів освіти було нагороджено подяками та грамотами відділу освіти .  

Попереду  перед  освітянами  Добромильської  громади  ще  багато викликів та випробувань. Але головне – гідно та професійно виконувати свою роботу, спільними зусиллями допомагати всім, хто цього потребує. Вірити в себе та в свою країну.

Разом ми все подолаємо!

Наближаємо Перемогу разом!

Слава Україні!

Героям Слава !

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано