Долаємо авітаміноз разом!
Дата: 28.03.2023 16:29
Кількість переглядів: 117
- А – морква, якісне вершкове масло, квасоля, буряк, гарбуз і теляча печінка.
- В1 – гречка, свинина, картопля (відварена або запечена), вівсянка, горіхи і рис.
- В2 – молоко, мигдаль і нежирна свинина.
- В3 – яйця, риба, куряче м’ясо, арахіс, чорнослив і сир.
- В5 – цільнозерновий хліб, риба та м’ясо.
- В6 – печінку, висівки, пророщені зерна пшениці.
- В9 – буряк, квасоля, морква, салат і зелені овочі.
- В12 – яйця і кисломолочні продукти.
- С – цитрусові фрукти, капуста, яблука, ківі і шипшина.
- D – сир, риб’ячий жир, гриби і масло.
- Р – печінка яловича, молоко і горіхи.
- Морква та яйця містять вітамін А
Готову страву необхідно вживати відразу.
Будьте завжди здорові та бадьорі!
З повагою Старосамбірський відділ ДУ «Львівський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».
Ми працюємо аби Ви були здорові!
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)