Прес - реліз підсумкової конференції

Дата: 07.03.2023 14:07
Кількість переглядів: 155

 

ПРЕС-РЕЛІЗ

 

 

Конференція в рамках  проекту «Природа без кордонів – збереження спільної природної спадщини в громадах Добромиль (Україна) та Загуж (Польща)»

 

 

 

16 вересня 2022 року в м. Добромиль  на Самбірщині відбулась підсумкова конференція в рамках  проекту «Природа без кордонів – збереження спільної природної спадщини в громадах Добромиль (Україна) та Загуж (Польща)», що спільно реалізується Добромильською міською радою у партнерстві з гміною Загуж за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна СТС 2014-2020.

Завдяки реалізації проекту  проведено реконструкцію очисних споруд потужністю 200 м3/добу, яка включає в себе :

Каналізаційну насосну станцію з камерою переключення, розподільчу камеру осаду, два пісковловлювачі, установку біологічного очищення стічних вод, два контактні резервуари, два аеробні стабілізатори, пісковий та муловий майданчики.

Також в рамках проекту модернізовано 4,465 км каналізаційних мереж в м.Добромиль для 120 приватних будинків ( включає в себе 2 каналізаційні насосні станції з камерою переключення, 187 колодязів) .

Захід розпочали з огляду реконструйованих в рамках проекту очисних споруд.

У рамках конференції презентовано ключові результати та досягнення проекту по обидва боки кордону, обговорено перспективи розвитку в українсько-польському прикордонні, а також презентовано можливості співпраці та залучення позабюджетних коштів для розвитку території.

 

 

*Довідково:

 

Проект «Природа без кордонів – збереження спільної природної спадщини в громадах Добромиль (Україна) та Загуж (Польща)» має на меті покращення використання природної спадщини польсько-української  території Карпат для розвитку туристичних пропозицій на принципах сталого розвитку. Реалізація заходів в рамках проекту спрямована на   збереження та промоцію природної спадщини на українсько-польському прикордонні, зниження забруднення навколишнього середовища шляхом створення дружньої екологічної інфраструктури, розвиток добросусідських відносин.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано