ТРІУМФ ПЕРЕМОГ ПРЕДМЕТНИХ ОЛІМПІАД

Дата: 23.02.2023 17:02
Кількість переглядів: 138

22 лютого 2023 року в актовій залі закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів с.Нове Місто Добромильської міської ради відбулось урочисте свято -  вшанування переможців, свято її величності Науки, свято Таланту, на якому відзначено найкращих здобувачів освіти, які гідно представили свої заклади освіти та Добромильську громаду на Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів.

Привітали та вручили нагороди здобувачам освіти та педагогічним працівникам міський голова Петро Куляс та начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Добромильської міської ради Галина Саврей. 

Цьогоріч здобувачі освіти та педагогічне гроно Добромильщини, незважаючи на труднощі військового часу, виконують свою роботу.

80 здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти м.Добромиль, смт.Нижанковичі, с.Нове Місто, с.Міженець, с.Тернава та с.Боневичі нагороджено 132дипломами та подарунками за високі результати з предметних олімпіад за підсумками результатів І туру ІІ етапу та ІІ туру ІІ етапу. Пишаємося здобувачами освіти, які посіли   призові місця у ІІІ етапі олімпіад.  

61 освітянин нагороджений грамотою за  вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, популяризацію передового педагогічного досвіду, багаторічну сумлінну працю на ниві розбудови національної освіти, високий професіоналізм, активну життєву позицію та  підготовку  здобувачів освіти – призерів І та ІІ туру ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметіву 2022-2023 навчальному році. Останні кілька років – це виклик для системи освіти і для кожного вчителя. Нова українська школа, інклюзія, дистанційне навчання, сімейні форми навчання… COVID 19 та війна лише довели, що межі досконалості наших вчителів немає.

Приємну атмосферу свята зробили для усіх присутніх педагогічні працівники та здобувачі освіти Добромильської школи мистецтв, які своїм виступом, чарівним виконанням пісень радували всіх.

Пам'ятаймо, що тільки разом, об’єднавшись, спільними зусиллями ми рухаємо прогрес, досягаємо мети та приймаємо важливі рішення. Кожен на своєму місці ми наближаємо перемогу: якісним навчанням, якісними дослідженнями, якісним виконанням своїх функціональних обов’язків.

Тож бажаємопереможцям та призерам олімпіад безмежної наснаги, успішного навчання, а педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі.

Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень, а здоров'я, успіхи і прагнення до знань будуть Вашими постійними супутниками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано