Інформує РЦЗ

Дата: 16.12.2022 10:20
Кількість переглядів: 136

 

Понад 16 тис. клієнтів обласної служби зайнятості забезпечені роботою

 

У січні-листопаді поточного року соціальними послугами обласної служби зайнятості з питань пошуку роботи скористалися 48,6 тис. осіб, у тому числі 40,2 тис. зареєстрованих безробітних.

Директор Львівського ОЦЗ Василь Барилюк повідомив, що впродовж одинадцяти місяців за скеруванням фахівців служби зайнятості роботу в області знайшли 16,1 тис. осіб, у тому числі 12,8 тис. безробітних. Із них новими робочими місцями з наданням працедавцям компенсації витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування забезпечено 174 безробітних, у тому числі 55 осіб з числа недостатньо конкурентоспроможних на ринку праці та 119 тих, хто прийнятий на роботу на підприємства, що ведуть діяльність у пріоритетних галузях економіки.

Професійним навчанням, перенавчанням та підвищенням кваліфікації охоплено 2,8 тис. безробітних. У громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь 0,3 тис. осіб.

Станом на 1 грудня 2022 року послуги обласної служби зайнятості продовжують отримувати 7,4 тис. жителів регіону, у тому числі 5,6 тис. безробітних.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано