Фонд Соціального страхування!

Дата: 05.09.2022 09:52
Кількість переглядів: 805

Фото без описуПро відновлення реабілітаційного лікування!

 

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області нагадує страхувальникам та застрахованим особам про відновлення реабілітаційного лікування. Відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затвердженого постановою правління Фонду від 13 липня 2017 року № 39 із внесеними змінами, застрахована особа має право на лікування у реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за власним вибором відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії (далі – ЛКК).

Застрахована особа з порушенням вагітності направляється для проходження реабілітації безпосередньо з жіночої консультації.

Застрахована особа – учасник антитерористичної операції має право на лікування у реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу в супроводі членів сім’ї (чоловік/дружина, неповнолітні діти) за профілем медико-психологічна реабілітація один  раз після демобілізації за наявності відповідних медичних показань.

Термін лікування в реабілітаційному відділенні визначається лікуючим лікарем або ЛКК, але не більше, ніж 24 дні. На весь час перебування застрахованої особи у санаторно-курортному закладі їй видається листок непрацездатності. Усі витрати за фактично надані послуги з реабілітаційного лікування застрахованих осіб відшкодовує Фонд соціального страхування України.

Шановні застраховані особи, ви маєте можливість пройти курс реабілітаційного лікування у санаторно-курортних закладах за власним вибором.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами:

м. Старий Самбір: (238) 21-3-67;

                              (238) 21-4-91;

                              (238) 21-4-43;

м. Турка: (269) 32-1-42.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано