Мистецькі аукціони з продажу картин

Дата: 25.08.2022 12:57
Кількість переглядів: 968

P.S. фото для привернення уваги

Почесне консульство Республіки Корея у місті Львові в вересні цього року планує провести в Республіці Корея, Чеській Республіці, та інших державах групи G-20 благодійні виставки – мистецькі аукціони з продажу картин, метою яких є збір коштів для протезування з використанням корейських новітніх технологій, включаючи робототехніку, які є найкращими у світі, військовослужбовців, матерів та дітей, які внаслідок вторгнення росії на територію України втратили кінцівки. Ця ініціатива також сприятиме популяризації українського мистецтва у світі.

Зазначені картини українських сучасних митців будуть виставлені в:

Адміністрації Президента Республіки Корея;

Центральному офісі правлячої партії «Сила Народу»;

Національній Асамблеї Республіки Корея;

Торгово-промисловій палаті Республіки Корея;

Міністерстві освіти Республіки Корея;

меріях міст Сеула, Ульсана, Пусана, Провінції Хамьянг;

центральних офісах таких компаній як LG, Samsung, Hyundai, KB Financial Group, Kia, Poseo-Deawoo, Shinsegae, SK Holdings, GS Group, Hanwha, CJ Corporation, Korea Electric Power, Lotte Group, Hanjin та інших;

генеральній асамблеї Пресвітеріанської церкви.

В своєму вечірньому виступі 02 липня 2022 року Президент України Володимир Зеленський наголосив: «Постійно використовуйте всі свої контакти за кордоном, всі свої інформаційні можливості навіть просто соціальні мережі, щоб поширювати правду про війну і про злочини окупантів на нашій землі».

Керуючись настановами Президента України, проведення аукціонів у вищезазначених місцях, дозволить максимально проінформувати політичну та бізнес еліту держав групи G-20 про злочини російських окупантів, спростити налагодження взаємовідносин між країнами, сприяти розвитку великих інвестиційних та благодійних проектів.

Одним з таких важливих проектів є аукціон творів українських сучасних митців, дитячих художників, що покликаний допомогти військовослужбовцям України, що втратили кінцівки в цій жорстокій навалі росії.

Просимо долучитися  місцевих художників та митців своїми творами для благодійного аукціону.

  1.  Для уточнення інформації звертатись за телефоном 067-68-37-367 Роман Любомирович, начальник групи морально-психологічного забезпечення Самбірського РТЦК та СП.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано