Оздоровлення потерпілих відновлено!

Дата: 20.06.2022 11:13
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

Оздоровлення потерпілих відновлено!

 

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області інформує про відновлення санаторно-курортного лікування потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання.

Потерпілі від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання мають право на лікування за власним вибором у санаторно-курортних закладах згідно з потребою, визначеною висновками медико-соціальної експертної комісії (далі – висновок МСЕК) та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю (за наявності) за прямими наслідками виробничої травми чи професійного захворювання. Потерпілі мають право на санаторно-курортне лікування згідно з рішенням МСЕК:

- особа з інвалідністю І групи – щороку;

- особа з інвалідністю ІІ групи – один раз на два роки або щороку на підставі індивідуальної програми реабілітації особи з інвалідністю;

- особа з інвалідністю ІІІ групи – один раз на три роки, один раз на два роки або щороку на підставі індивідуальної програми реабілітації особи з інвалідністю.

Термін лікування в санаторно-курортних закладах для потерпілих – 24 дні, а для потерпілих з наслідками травм, захворювань хребта та спинного мозку в спеціалізованих санаторіях становить 45 діб. Проте термін перебування може бути скорочений до 24 діб за наявності письмової заяви потерпілого (враховується вік потерпілого, характер та складність  захворювання тощо).

Усі витрати за фактично надані санаторно-курортні послуги з лікування відповідної категорії потерпілих осіб відшкодовує Фонд соціального страхування України. Для супроводжуючої особи потерпілого (за потреби) відшкодовується вартість перебування в санаторно-курортному закладі без лікування.

Будемо раді поділитися з вами більш детальною інформацією за телефонами: (238) 21-4-91; 21-3-67; 21-4-43 – м. Старий Самбір;

(269) 32-1-42 – м. Турка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано