Заклади освіти Добромильської міської ради отримали нові ноутбуки

Дата: 24.12.2021 15:39
Кількість переглядів: 835

Завдяки національному проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Мінцифри та МОН вчителі отримують якісну та сучасну комп’ютерну техніку. Поставки в регіони відбуваються швидко та стабільно. Цього тижня отримали ноутбуки і вчителі чотирьох закладів освіти Добромильської міської ради у кількості 42 штуки, а саме:ОЗНЗ ЗСШ І – ІІІ ст. м. Добромиль в кількості 28 штук, ЗЗСО І – ІІІ ст. смт. Нижанковичі в кількості 4 штуки, ЗЗСО І – ІІІ ст. ім. о. І. Могильницького с. Міженець в кількості 5 штук та ЗЗСО І – ІІІ ст. с. Нове Місто в кількості 5 штук. Ноутбуки оснащені всім необхідним для дистанційної роботи вчителя. Це дасть змогу зробити навчальний процес сучасним та зручним, незалежно від карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19.

Сертифікат на отримання ноутбуків 22 грудня у Львові під час Освітянської академія вручили начальниці відділу освіти, культури, спорту та туризму Добромильської міської ради Галині Саврей. Його урочисто передав директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска.

Дуже добре, що Мінцифра та МОН дійсно реалізують круті проєкти і піклуються абсолютно про всіх, зазначила начальниця відділу освіти, культури, спорту та туризму Галина Саврей.

Директори шкіл   та учні  висловили вдячність   керівництву області, керівникам громади за велику увагу до питань діяльності освітньої галузі, зокрема, і в питаннях поліпшення якості освіти дітей шляхом забезпечення освітніх закладів сучасною комп’ютерною технікою.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано