Підсумкова святкова нарада керівників закладів освіти Добромильської міської ради

Дата: 24.12.2021 15:14
Кількість переглядів: 1203

Добромильська міська рада приділяє чи не найбільшу увагу розвитку освітньої галузі у всій багатогранності питань, що є її складовими, адже саме освіта є надважливим аспектом, який відіграє грандіозну роль у сучасному індустріальному світі.

23 грудня 2021 року у актовому залі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. с. Нове Місто відбулася підсумкова святкова нарада керівників закладів загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти та їхніх заступників, за участю голови Добромильської міської ради Петра КУЛЯСА, заступника голови Тетяни ТЕРЛЕЦЬКОЇ, начальника фінансового відділу Оксани ГОРОДИСЬКОЇ,  начальника відділу освіти, культури, спорту та туризму Галини САВРЕЙ та працівників відділу. Усіх присутніх учні та педагогічні працівники ЗЗСО І-ІІІ ст. с.Нове Місто привітали з прийдешнім Новим Роком та Різдвяними святами.

Зокрема, мова йшла про пріоритети, які були поставлені у 2021 році щодо організації якісного освітнього середовища у закладах освіти. За результатами наради освітяни працювали над пріоритетами на 2022 рік в освітній галузі. Тож продовжуємо і надалі створювати належні умови для перебування наших дітей у закладах освіти, адже тим самим ми формуємо досконалу модель надання школярам нашої громади якісної освіти, де б вони себе почували безпечно, комфортно, цікаво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано