День Святого Миколая у Добромильській міській територіальній громаді

Дата: 19.12.2021 13:13
Кількість переглядів: 793

        День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю чекають на це свято діти, бо Святого Миколая вважають їх покровителем і заступником.

      Напередодні свята,17 грудня у приміщенні міської ради  за сприяння міського голови Петра Куляса та відділу Служба у справах дітей Добромильської міської ради,  були вручені святкові подарунки  до дня Святого Миколая дітям, які потребують особливої уваги від нас, дорослих  –це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти , які опинилися у складних життєвих обставинах.

   Дуже приємно, що в такий складний час, є люди яким небайдужа доля дітей. Люди, які стали помічниками Святого Миколая і допомогли йому здійснити дитячу мрію, подарували промінчик щастя та маленьке диво!

  Долучився до доброї справи «Благодійний фонд сім’ї Доскіч». Фонд  надав солодкі подарунки, які були вручені дітям. Також були передані подарунки для 32 дітей  сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування , які підготували благодійники з Німеччини у межах реалізації соціального проєкту «Різдвяний конвой». А ще, двоє благодійників нашої громади підготували цінні дарунки,  та віддали перевагу залишитись анонімними.

   Дуже приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість. Висловлюємо щиру подяку всім, хто приєднався до свята. Немає нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Діти відчули теплу атмосферу, а Святий Миколай побажав усім присутнім здоров’я, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано