Робота над залученням інвестицій у розвиток території громади

Дата: 14.12.2021 14:58
Кількість переглядів: 869

На засіданні 9 (позачергової) сесії Добромильської міської ради депутатський корпус прийняв рішення щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ Карпатгазвидобування на території Добромильської територіальної громади.

І вже у четвер, у м.Київ, офіційно було підписано договір купівлі - продажу між Добромильською міською радою в особі міського голови Петра Куляса та ТОВ Карпатгазвидобування в особі директора  Дерека Іренеуша Деміана на загальну суму 2 560 681 грн. (співвласниками компанії є АТ «Польський нафтогазовий концерн», якому належить 85%  та Еру Менеджмент сервісез ЛЛС – 15%).

Дана компанія працює у сфері нафто та газовидобування і  має наміри  у залученні інвестицій у видобуток нафти та газу, використовуючи при цьому  передові технології.

В ході  зустрічі з міським головою обговорено різнопланову тематику, а також сприяння в залученні грантів Європейського Союзу у розвиток території .

Сподіваємось, що це перший і дуже важливий крок у формуванні позитивного інвестиційного середовища в громаді, який обовязково буде підтверджено реальними справами.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано