Інформує РЦЗ

Дата: 22.11.2021 11:18
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

Професійний  відбір -  допомога в підборі кваліфікованого персоналу.

Прийом на роботу починається з детального визначення того, хто потрібний ПОУ.  З цією метою роботодавці звертаються до служби зайнятості  щоб в якомога   стислі  терміни знайти найкращого працівника на заявлену вакансію. Це можна зробити методом, так званого, відбору, що полягає у встановленні відповідності особи  вимогам, які визначені для конкретних видів професійної діяльності та посад, дозволяє отримати об’єктивну та різносторонню оцінку якостей претендента. Необхідність в професійному відборі виникла вже тоді, коли відбувся розподіл праці та з’явилась потреба в виявленні та розвитку професійно важливих якостей, тобто на зорі людської цивілізації.

Якісний підбір персоналу - важлива складова успіху діяльності будь-якого підприємства. Для ефективного вирішення цього питання служба зайнятості має підготовлених спеціалістів та сучасну матеріально технічну базу, інформаційно-автоматизовану базу даних працівників різного профілю.       Спеціаліст з профорієнтації філії обов'язково проводить тестування претендентів з використанням психодіагностичних методик, оцінює та інтерпретує результати. Якщо претендент не має необхідної професійної підготовки, але за результатами професійного відбору відповідає вимогам роботодавця, то, у разі необхідності, можлива професійна підготовка, перепідготовка чи підвищення кваліфікації в т. ч. на базі центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України чи організація стажування безпосередньо на робочому місці.

 За детальною інформацією щодо підбору висококваліфікованих працівників рекомендуємо звернутись  до Старосамбірської районної філії  Львіського ОЦЗ та   скористатись послугою з професійного відбору.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано