Запланували – реалізували.

Дата: 29.10.2021 11:08
Кількість переглядів: 490

Добромильська музична школа поповнила свій ряд придбаними музичними інструментами. Це стало можливим через реалізацію проєкту «Підтримка та розвиток творчих здібностей - запорука успішної особистості», який успішно завершено в рамках конкурсу місцевих ініціатив ( конкурсу мікропроєктів).

Мета проєкту – гармонійне виховання та розвиток, підвищення музичних навиків через навчання та участь у мистецьких заходах різного рівня дітей Добромильської ТГ.

Для досягнення цієї мети і було придбано нові скрипки (2), бандури (2), контрабас (1), акордеон (2), цифрове фортепіано (1), класичні гітари (2).

Переконані, що реалізація такої ініціативи забезпечить покращення  матеріально-технічного стану навчального закладу, надаватиме можливість для функціонування різного роду гуртків, концертів та створить належні умови для навчально-виховного процесу.

ПРАЦЮЄМО!

 

P.S. Конкурс місцевих ініціатив проводиться щорічно Львівською обласною радою та має на меті вирішувати проблеми громади локального характеру. Передбачає поєднання солідарного фінансування з обласного, місцевого бюджетів та обов’язковий внесок спонсорів та громади.

Цьогоріч на території Добромильської міської територіальної громади реалізується 19 таких ініціатив. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано