Не словом, а ділом.

Дата: 19.10.2021 10:51
Кількість переглядів: 1306

Саме так можна охарактеризувати позитивний  початок сьогоднішнього дня у м.Добромиль.

На центральній площі відбулась урочиста посвята техніки придбаної в рамках конкурсів та програм для потреб громади.

Участь у проекті міжмуніципального співробітництва «Разом – дієвіше. Запровадження системних підходів до питань благоустрою та санітарної очистки на території населених пунктів Добромильської  та Бісковицької територіальних громад Самбірського району Львівської області» дала можливість придбати для обох громад трактори з причіпами, відвалами, косарками та подрібнювачами деревини, а також по 40 контейнерів для роздільного збору твердих побутових відходів. Придбання техніки відбулось за кошти обласного бюджету та бюджетів Добромильської міської та Бісковицької сільської ради.

Поповнилась Добромильська громада автобусом «Школярик», який забезпечуватиме комфортний доїзд школярів до опорного навчального закладу у м.Добромиль. Автобус придбаний за рахунок коштів державного бюджету та співфінансування з місцевого з розрахунку 90/10 при активному сприянні Львівської обласної  та Самбірської районної державних адміністрацій.

 Пожежна частина у м.Добромиль  збільшила свій автопарк автомобілем, який стоятиме на сторожі та забезпечуватиме безпеку мешканцям Добромильської громади. Це стало можливим при активній участі Олега Хімяка, керівника об’єднаного самбірського управління ГУДСНС у Львівській області.

Підсумовуючи викладене можна констатувати, що тільки спільними зусиллями можна досягати поставлених цілей.

Одним словом ПРАЦЮЄМО!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано