Вітання з Днем захисників і захисниць України!

Дата: 13.10.2021 23:09
Кількість переглядів: 713

З приємністю і гордістю вітаю сьогодні наших захисників і захисниць зі святом. Наші захисники всіх часів – від сивої давнини і до сьогодні – то мужність і звитяга, стійкість і завзяття, винахідливість і кмітливість, стійкість духу і незламна воля, то великі перемоги і визначні здобутки.

Нам справді є чим і ким гордитися. Адже серед небагатьох полководців, що не програли жодної битви  був кошовий отаман Іван Сірко. Відважний Петро Сагайдачний уславився як один із найбільш героїчних полководців в українській історії. Ті, хто бував на горі Діл, знають, як трохи більше сотні воїнів УПА героїчно протистояли німецьким загарбникам. Фраза «Люди встояли – не витримав залізо і бетон» навік  вписана в історію нашої держави, нашого війська поряд з іменами захисників Донецького аеропорту.

І навіть першою у світі жінкою офіцером була українка – львів’янка Олена Степанівна.

Сьогодні маємо чудову нагоду згадати і подякувати всім, хто за справу життя обрав обов’язок захищати Батьківщину, тим, хто вже відійшов у вічність сказати «пам’ятаємо», тим, хто зараз серед нас «цінуємо, пишаємось, любимо».

Зі святом вас, дорогі захисники та захисниці України, і дякуємо за можливість бути господарями на своїй землі.

З повагою

Міський голова                                                         Петро КУЛЯС

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано