Малими кроками до великих справ

Дата: 04.10.2021 09:07
Кількість переглядів: 567

Добромильська ратуша увійшла в перелік 16 пам’яток Львівщини, які відтепер матимуть програму ревіталізації. Документ є візією майбутнього використання об’єкту та  включення до життя місцевих громад. 

Усі 16 документів, напрацьовані архітекторами, опираються на два ґрунтовні дослідження - опитування експертів зі сфери архітектури, культури та туризму, а також результати розмов з громадами. Це дозволило побачити їхню візію майбутнього об’єктів, яку потрібно врахувати у комплексних програм ревіталізацій

Розроблені «дорожні карти» найближчим часом надійдуть в  громади і стануть частиною стратегій ‌громад ‌та‌ ‌основою‌ ‌для‌ ‌ ‌сталого‌ ‌розвитку»,

Учасником презентації програм, які відбувались  у Давидівській громаді, був міський голова Добромиля Петро КУЛЯС.

Зазначені ініціативи реалізовано в рамках проєкту «Культурна спадщина Львівщини. Перезавантаження». Його у 2020 році ініціював департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА у партнерстві з Інститутом стратегії культури, а фінансову підтримку надав Український культурний фонд. 

 

p.s. На сьогодні Добромильською міською радою  виготовляється проєктно-кошторисна документація на проведення реставраційних робіт Добромильської ратуші, що дозволить поборотись за участь в конкурсі президентської програми «Велика реставрація».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано