З Днем Незалежності, Україно!

Дата: 24.08.2021 04:23
Кількість переглядів: 618

Дорогі жителі Добромильського краю!

Вітаємо з цим величним для усіх нас днем,  святом відродження української державності.  30 років тому відбулась одна із найбільш значущих подій, яка змінила хід історії в цілій Європі. На світовій мапі з’явилась велика країна під назвою Україна.  30 років для життя країни – це надто юний вік. Водночас ми знаємо, що  споконвічні прагнення  наших предків мати свою державу сягають у тисячолітню далечінь.

Справжню велич цієї події і цінність незалежності ми відчуваємо тоді, коли приходимо в урочище Саліна, вшанувати жертв НКВД, тоді коли запалюємо свічки пам’яті за жертвами голодоморів. Ціну, яку заплачено нашим народом за право бути вільним, усвідомлюємо, коли приходимо з квітами і молитвами на могили воїнів УПА, Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО.

Тому насамперед хочемо скласти слова шани та подяки за те, що наші діти народились і живуть у вільній країні, всім, хто впродовж століть виборював для нас нашу незалежність, уклінно дякуємо тим, хто в наш час її відстоює на Сході, не пускаючи на нашу землю чергову напасть.

Бажаємо всім мудрості, сил, натхнення, віри, надії, порозуміння й любові, щоб не лише зберегти свободу і незалежність, а й збудувати міцну державу, на яку більше ніхто не наважиться зазіхати.

З Днем Незалежності !

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Міський голова           Петро КУЛЯС

депутатський корпус та виконавчий комітет Добромильської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано