Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу

Дата: 09.08.2021 11:31
Кількість переглядів: 580

 

 

 

 

Інформаційне повідомлення
про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості комунального  майна  Добромильської міської  ради

  •  Нежитлові приміщення  в будівлі  за адресою:Львівська область,Самбірський район  м.Добромиль  пл.Ринок,22 приміщення 1,4,5 заг.площею 346,7 кв.м. 

 

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості комунального майна для  продажу на конкурентних засадах

Замовник робіт з оцінки об’єкта – Добромильська  міська рада.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 16.01.2018 № 47 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.02.2018 за № 198/31650.

До участі в конкурсі по оцінці об’єктів допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямом 1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі». Для зарахування балів згідно з Положенням будуть враховуватися кваліфікаційні свідоцтва (кваліфікаційні документи) оцінювачів, що мають загальний стаж професійної діяльності: не менше 3 років за напрямом 1.«Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізаціями в межах цього напряму 1.1.«Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ та додатках до нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленими в додатках 3-5 до Положення формами.

Подібними об’єктами до об’єктів оцінки є нежитлові приміщення, частини будівель.

Конкурсна документація подається до конкурсної комісії разом із супровідним листом.

Конкурсна пропозиція претендента на об’єкт подається окремо у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу. На конверті необхідно зробити відмітку: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта, на який подано заяву на участь у конкурсі, та назву суб’єкта господарювання, який подає заяву.

Очікувана максимальна ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки –  до 1 тис. грн.

Місце знаходження комісії та робочої групи: м. Добромиль, пл.Ринок,1,  2-й поверх.

Кінцевий термін подання конкурсної документації  20 серня 2021 року до 18:00.

Конкурс відбудеться 26 серпня 2021 року о 16.00 за адресою: 82042.Львівська  область,Самбірський  район,м Добромиль, вул пл..Ринок,1,  2-й поверх, секретар Добромильської міської  ради.

 Телефон для довідок: 096-050-4163

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано