ЦНАП Добромильської міської ради

Дата: 01.07.2021 12:31
Кількість переглядів: 1672

Фото без опису

Внаслідок реформи децентралізації 25 жовтня 2020 року відбулись перші місцеві вибори до Добромильської міської територіальної громади (розпорядження Кабінету Міністрів України № 624-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Львівської області»).

З метою покращення якості життя жителів громади було створено відділ «Центр надання адміністративних послуг» Добромильської міської ради (далі за текстом ЦНАП), що на даний момент розташований в селі Нове Місто, з територіальним підрозділом у м. Добромиль (площа Ринок, 1).

У 2019 році Новоміська ОТГ (була створена у 2015 році) подала заявку та стала учасником 4 раунду програми U-LEAD з Європою «Створення центру надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» (компонент 2). В ході реалізації програми Новоміською ОТГ було взято зобов’язання зробити капітальний ремонт приміщення під ЦНАП, а Програма мала надати інституційну та фізичну підтримку (меблі, комп’ютерна техніка). Обидві Сторони (громада та Програма) задекларовані зобов`язання виконали. Проте, у 2020 році в рамках реформи децентралізації Новоміську ОТГ було включено до складу Добромильської міської територіальної громади з адміністративним центром у місті Добромиль. Саме тому Добромильська міська ТГ, як правонаступник Новоміської ОТГ, в січні поточного року прийняла рішення про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Добромильської міської ради.

Розуміючи важливість доступності адміністративних послуг для населення, Добромильська рада вживає всіх можливих заходів для розміщення ЦНАП у адміністративному центрі громади (м. Добромиль).

Відтак, вже у 2021 році планується реалізувати проєкт «Капітальний ремонт приміщення Добромильської міської ради (ЦНАП) на площі Ринок, 1 в . Добромиль Самбірського району Львівської області», що впроваджується в рамках конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2021 рік.

19 березня 2021 року було прийнято рішення № 78 Добромильської міської ради «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Добромильської міської ради».

В нових реаліях життя, які настали після реформи децентралізації, дуже важливо на практичних прикладах довести жителям, що об’єднання громад та проведення адміністративної реформи є позитивним кроком на шляху покращення добробуту місцевих громад.

Саме тому, доступність та відкритість роботи Добромильської міської ради, небайдужість до  потреб громадськості свідчить про правильно розставлені пріоритети та вибрані напрямки діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано