Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунальної установи Добромильської дитячої музичної школи

Дата: 06.05.2021 09:31
Кількість переглядів: 548

Повідомлення

 

Відповідно до наказу від 08.04.2021р. р. № 88 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Добромильської дитячої музичної школи»  07.05.2021 р. об 11.00 год. у приміщенні «Школи місцевого економічного розвитку»  с. Нове Місто відбудеться засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунальної установи Добромильської дитячої музичної школи

 Порядок денний:

  1. Представлення членів конкурсної комісії.
  2. Визначення способу голосування за кандидата на посаду директора комунальної установи Добромильської дитячої музичної школи.
  3. Розгляд документів поданих кандидатом на посаду директора комунальної установи Добромильської дитячої музичної школи.
  4. Голосування про допущення для участі у конкурсі на посаду директора комунальної установи Добромильської дитячої музичної школи.
  5. Про затвердження тестів, ситуаційних завдань та вимоги до презентації (стратегії перспективного плану розвитку школи) конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи Добромильської дитячої музичної школи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано