Ми сильні, коли єдині!

Дата: 30.04.2021 15:01
Кількість переглядів: 1523

Добромильська міська рада у партнерстві з Бісковицькою сільською радою підготували та подали до участі в конкурсі проєктів регіонального розвитку проєкт під назвою «Разом-дієвіше. Запровадження системних заходів з питань благоустрою та санітарної очиски на території населених пунктів  Добромильської та Бісковицької територіальних громад Самбірського району Львівської області».

Особливістю цього проєкту є те, що під час написання громадами схвалено та підписано договір про міжмуніципальне спавробітництво, який пройшов реєстрацію у Міністерстві розвитку громад та територій України.

Проєктом передбачено придбати на обидві громади трактори з необхідним комплектуючим обладнанням ( причіп, роторна косарка, подрібнювач деревини, відвал сніжний, поворотний) а також сміттєві контейнери для роздільного збору твердих побутових відходів).

Сподаваємось, що проєктна заявка буде належним чином оцінена експертами, а  громади не тільки покращать матеріальну базу комунальних підприємств, а й запровадять нові підходи до санітарної очистки населених пунктів.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано