Увага !!! Проведення тестування на наявність коронавірусу

Дата: 15.04.2021 13:03
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

Увага!!!

 В Старосамбірському міжрайонному відділі ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» з 15 квітня 2021 року вводиться нова платна послуга щодо проведення тестування на наявність коронавірусу  методом:

 виявлення антигену швидкими тестами до короно вірусу SARS-CoV-2 вартість послуги - 306,12 грн.

виявлення РНК COVID-19 методом ПЛР вартість послуги - 793,88 грн.

Контактні телефони для надання консультацій та  запис на тестування: (097) 2762242-Ярина Максимівна, (068) 0358828-Ольга Михайлівна.  

Також нами надається послуга виїзного тестування  при діагностиці 10  та більше осіб.

Оплата за проведення тестувань  проводиться згідно наданого рахунку, який Вам видають перед відбором біоматеріалу в лабораторії.

Оплатити послугу можливо в будь-якій банківській установі, а також – скористатись послугами інтернет-банкінгу (наприклад: «Приват-24»).

Перед отриманням бланку результату, необхідно пред’явити оригінал документа (платіжку), що підтверджує оплату. Ви маєте можливість отримати результат дослідження на електронну пошту або інші засоби зв?язку («Вайбер».)

В разі необхідності (за бажанням замовника послуги), протокол (результат лабораторного дослідження) надається з офіційною печаткою установи.

Видача оригіналів протоколів (результатів) дослідження відбувається за адресою: м. Старий Самбір, вул. Лесі Українки,7.(вхід з  центральних дверей).

Консультації для категорії осіб, які підключили мобільний додаток «Дій вдома», надаються за телефоном: (097) 2762242субота, неділя вихідний.

Під час візиту обов’язково бути у масці і мати з собою паспорт.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано