До уваги роботодавців !!!

Дата: 12.04.2021 09:34
Кількість переглядів: 603

 

Фото без опису

Старосамбірська районна філія Львівського обласного центру зайнятості нагадує роботодавцям про обов’язкове подання звітності №1–ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні». Строк подання звітності за І квартал до 15 квітня.

Хто подає цей звіт?

Цей звіт подають юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які здійснюють свою діяльність за КВЕдами – 78.10, Діяльність агентств з працевлаштування; 78.20, Діяльність агентств з тимчасового працевлаштування; 78.30, Інша діяльність із забезпечення трудовими ресурсами та які:

? надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні;

? здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні  в інших роботодавців;

? надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

У разі наявності у суб’єкта господарювання філій, представництв, відділень, інших відокремлених підрозділів, форма звітності № 1–ПА подається таким суб’єктом господарювання за результатами здійснення діяльності усіх його підрозділів.

Термін подання звіту?

Зверніть увагу, що форма звітності № 1- ПА подається щоквартально міським, міськрайонним центрам зайнятості та філіям обласного центру зайнятості не пізніше 15 числа місяця після звітного кварталу.

 

Додаткова інформація за телефонами: 21-0-74, 21-5-44 – відділ взаємодії з роботодавцями та рекрутингу Старосамбірської районної філії Львівського обласного центру зайнятості


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано